loader
Annemijn werkt haar bucketlist af

Annemijn werkt haar bucketlist af

You’ll never walk alone. Bij die zin hoor ik Lee Towers al zingen op de Rotterdamse Coolsingel. En laat dat nou net het doel zijn waar ik samen met mijn vader voor train, de marathon van Rotterdam. 

 

Ik kom uit een sportief gezin. Mijn ouders hebben in het verleden diverse marathons gelopen. Na vaak supporter te zijn geweest begon het 10 jaar geleden bij mij ook te kriebelen en ben ik ook begonnen met hardlopen. Een marathon lopen staat op mijn bucketlist. Vorig jaar stelde ik mijn vader voor om samen een marathon te gaan lopen en daar hoefde hij geen 2x over na te denken! 

 

Voor de feestdagen kocht ik voor mijn vader en mezelf een typisch Rotterdamse motiVETER van Sportjuwelier. Waarom? Omdat ik het super speciaal vind dat we dit samen gaan doen, we gaan samen het avontuur aan en samen dat ultieme doel behalen. Voor mij is alles een eerste keer, voor mijn vader ‘de zoveelste keer’. 

 

De motiVETER herinnert mij elke training aan dit avontuur, aan mijn vader en aan ons doel, lopen in Rotterdam. Het klinkt misschien gek maar door de tekst op de motiVETER voel ik me oprecht niet alleen tijdens een training in m’n eentje en voel ik me dankbaar dat we dit kunnen en mogen doen. Het geeft me direct een goed gevoel. En hoe fijn is het om daar iedere training aan herinnerd te worden?

 

Ook na de marathon zal de motiVETER me hier altijd aan herinneren. Een avontuur om nooit te vergeten! Inmiddels lopen we onze laatste lange duurlopen van + 30 kilometer en begint het aftellen naar de marathon. Of om in de stijl te blijven van de Rotterdamse motiVETER, de maaaarathon! We gaan er voor! 

Annemijn en haar vader

 

Mocht je ons avontuur willen volgen dan kan dat via Instagram @runninglifebyannemijn